CTK Practic 2.0mm

CTK
CTK013
block Külső raktáron
Nincs raktáron
1 930 Ft
Adóval együtt
Szállítás: Érdeklődj elérhetőségeinken
Mennyiség

CTK PRACTIC-rezgéscsillapítás pénz takarékosan



Vásárolható laponként is, az ár lapra értendő! 500 X 370 mm, 2,0 mm BOMBA ÁR!


ACTK mindig törödik az ügyfelekkel.


Ezért fejlesztettük ki a CTK Practic-ot Ilyen szuper áron. A CTK Practic gyártásánál 60 mikron fóliát használtunk, amely nemcsak lehetővé tette számunkra, hogy az anyag olcsóbb legyen, de rugalmasabb is. Rugalmasságának köszönhetően, az anyag tökéletesen alkalmas zaj és rezgéscsillapításra az ajtókon, a padlón, a gépkocsi csomagtartójában, valamint a motorháztetőn. Biztosak vagyunk abban, hogy nem fog, sokba kerülni a szigetelés még ezeken a speciális területek sem az autóban.


A hálós felület a könnyű, kényelmes vágást teszi kényelmesebbé. 60 mikron vastagságú dombornyomású aluminium fólia, butil-gumis alapon, amelyek emelik a minőségét és csökkentik a szerkezetben keletkező zajokat. A gumis réteg nagy szakítószilárdságú, nem igényel előmelegítést, és ezen felül korrózió védelmet is biztosit. Az anyagot minimum +10 °C hőmérsékleten kell telepíteni. Telepítés előtt, vedd le az elemet/elemeket, gondosan tisztítsd meg a munka felületet a portól, a szennyeződésektől és a zsírtól is. Olló vagy kés segítségével vágd le a kívánt méretet, húzd le a papírt a butil-gumis felületről, majd simító vas/roller segitségével ragaszd fel az anyagot a felszínre. Telepítéskor figyeljünk, hogy elkerüljük a légbuborékok kialakulását a felület és az anyag között. Összetevők: aluminium fólia, butil-gumi, Ipari olaj, töltőanyagok, speciális adalékok.



A hangszigetelő lapok vastagsága 2,0 mm


16 lap/doboz


súlya csomagonként 10,18 kg


Mérete 500 X 370 mm /lap (0,185 m2)


súlya 0,64 kg/lap



A hang- és rezgéscsillapító lapok személygépkocsik, veterán és hobby autók teljes felújításakor, tehergépjármüvek, utasszállító Járművek, gépipar, légtechnikal berendezések zaj-hangcsökkentésére használhatók.

: CTK013
Nincs raktáron

A szállítást MPL illetve GLS futárszolgálattal végezzük. 

Kiemelt figyelmet fordítunk a csomagkezelésre:
- megfelelő méretű doboz
- térkitöltő alkalmazása
- a csomagolás nem árulkodik a tartalomról
- csomagbiztosítás
- elégedettségi garancia

A szállítási díjakról és feltételekről a lap alján a Szállítás és Fizetés menüpontban találsz információt.

Customers who bought this product:

16 hasonló termék ugyanazon kategóriában: