HIFONICS ZXT-18D2 46 cm mélysugárzó
  • Új

HIFONICS ZXT-18D2 46 cm mélysugárzó

Hifonics
ZXT-18D2
block Külső raktáron
Nincs raktáron
369 990 Ft
Adóval együtt
Szállítás: Érdeklődj elérhetőségeinken
Mennyiség

HIFONICS ZXT-18D2 46 cm mélysugárzó



A HiFonics több mint 35 éve képviseli az EXTREME teljesítményt és a szuperlatívuszokat. Mindenki tudja: a HiFonics az erőt, az erőt és a nagy nyomást jelenti. A ZEUS EXTREME ZXT sorozat új „ÜBER” végerősítőivel, akár 13 000 watt RMS teljesítménnyel, a hozzáillő ZEUS EXTREME ZXT mélynyomókkal most bővül a választék. Ami különösen feltűnő, az a hármas mágnes, amely minden mélysugárzóban azonos méretű, és amelyet egy kék csónak véd, dús ferritgyűrűi önmagukban 8,5 kg-ot nyomnak, még a krómozott acél póluslemezek nélkül is.



A ZXT mélysugárzókhoz újonnan kifejlesztett, függőleges elemekkel megerősített „Reforced Structure Array” burkolatok is képet adnak arról, mekkora emelést képesek elérni a szénerősítésű membránok. Ezek olyan kemények maradnak, mint egy deszka, és a háromszoros szendvicsszerkezetnek köszönhetően még viszonylag könnyűek is. Annak érdekében, hogy a membránok optimálisan kihasználhassák löketüket, hármas Nomex pókok vezetik őket, mintha síneken lennének. Ez biztosítja, hogy a membránok még extrém teljesítmény mellett sem szorulnak el.



A Zeus mélynyomók ​​termikusan is ideálisan felszereltek: a 10 colos mélynyomó már 76 mm-es hangtekercsekkel rendelkezik, a 12 colos modelltől pedig még gigantikus, 100 mm-es hangtekercseket is. Hihetetlen, 58 mm-es tekercselési magasságával a membránok +/- 23 mm-es lineáris löketet tudnak elérni. A hangtekercs speciális pi-CCAR lapos huzalból készül, ami egy alumínium lapos huzal, rézbevonattal, amely súlyt kíméli és 240 fokig hőálló is. Összességében olyan összetevők, amelyek lenyűgözően demonstrálják a mélysugárzók kivételes minőségét. Ha a legmagasabb szintű mélynyomókat keresi, nem hagyhatja figyelmen kívül a ZEUS EXTREME ZXT sorozatot.



Jellemzők



  • Masszív alumínium kosár
  • Hárommágneses meghajtó 3 x 100 unciával (8,5 kg)
  • 100 mm-es kettős hangtekercs X-Max-szal. +/- 30 mm
  • pi-CCAR hangtekercs vezeték BASV formálóval
  • Karbon kompozit membrán és porvédő sapka
  • Ultra-merev RSA-környezet
  • Krómozott T-lemez pólusmagfúrással
  • Kék mágneses védő



Műszaki adatok



46 cm-es (18") mélynyomó



4000W/RMS, 8000W/MAX, 2+2Ω



SPL 90 dB (2,83 V/1 m)



Ø 428 mm, ‡ 278 mm

: ZXT-18D2
Nincs raktáron

A szállítást MPL illetve GLS futárszolgálattal végezzük. 

Kiemelt figyelmet fordítunk a csomagkezelésre:
- megfelelő méretű doboz
- térkitöltő alkalmazása
- a csomagolás nem árulkodik a tartalomról
- csomagbiztosítás
- elégedettségi garancia

A szállítási díjakról és feltételekről a lap alján a Szállítás és Fizetés menüpontban találsz információt.

16 hasonló termék ugyanazon kategóriában: